FanFotbal.

Doza ta zilnica de fotbal…

Football Manager 2008

Posted by Adi pe februarie 11, 2008

Football Manager 2008

Ne-am mutat la http://fanfotbal.org

De la Championship Manager 04 pana in prezent am jucat toate seriile. Cel mai mult mi-a placut Football Manager 2007. La inceput jucam cu cele mai bune echipe si bineinteles nu imi era greu sa castig. Mai tarziu cand am inceput sa inteleg jocul mai bine, am inceput sa joc tip cariera, incepeam jocul „unemployed” adica neangajat si imi croiam in functie de rezultate, o cariera in fotbal, virtuala bineinteles. Asa ca daca te crezi atat de bun la jocul asta, e doar pentru ca joci cu Barcelona, Chelsea sau Steaua de la inceputul jocului.

Football Manager 2008 aduce o serie de imbunatatiri, sau mai bine zis mai multe optiune fata de versiunea precedenta din 2007., cum ar fi:

– poti efectua schimbari si modificari tactice  in timpul jocului

– Board Confidence, adica increderea conducerii clubulu, este mult mai interesanta.

In general ofera o libertate mai mare managerului, sau cel putin asa mi sa parut mie.

Daca vreti sa fiti un fel de Gigi Becali jucati Football Manager 2008, dar inainte instalati ultimul update care, nu numai ca aduce baza de date a jocului la zi, dar rezolva si foarte multe buguri.

Cateva capturi din joc:

football manager 2008 afootball manager 2008 bfootball manager 2008 cfm2008

Ne-am mutat la http://fanfotbal.org

10 răspunsuri to “Football Manager 2008”

  1. alexx said

    Intradevar dak chiar vrei sa fii un manager bun incepe cu o echipa mica si incearca sa ajungi cat mai sus! eu sunt cu welling utd din a 6-a liga engleza. am ajuns in liga a 4.

  2. fanfotbal said

    Intradevar daca incepi din liga a 6-a engleza si o sa ajungi sa antrnezi in Premier League, atunci de abia te poti numi „manager”:)

  3. WwW said

    Nu ca mas lauda dar eu am inceput sa joc cu steaua si dupa 4 sezoane pot sa spun ca nu prea mai am adversan in campionat 😀 🙂 , in Champions league am castigat-o doar o data si vreau sa spun ca nu am vedete mari … majoritatea sunt romani:):):):) cel mai mishto joc din lume la momentul actual :X:X:X:X:X:

  4. alexlau said

    DECI ,la steaua nush km ati castigat champions league n 4 sezoane k yo am jukam 6 shi deabea incepusem sami iau jucatorii gen babel abea,shi incampionat intradevar nu mai ai adversar dupa primele 2 sezoane dar in champions league am ajuns cel mai mult in sferturi unde am fost eliminat de man:X//////// akm jok k ajax am 20 etape 14 victorii shi 6 egaluri:P transferuri (mudingay de la lazio,rakitici de la schalke, van damme de la anderlect,ali karimi de la quatar shi km atat am updateul 8.02

  5. luci said

    eu la toate fm-urile , adica 2005, 2007, 2008 am jucat cu craiova si la toate dupa cel mult 7-8 sezoane nu aveam adversar nici in campionat nici in liga campionilor. la 2007 am ajuns pana in 2034 si luasem liga campionilor de 17 ori la rand , dar aveam lot de 67 sau 68 de jucatori( doar la echipa mare) si buget de 400 de milioane facuti pe corect.

  6. Dani said

    Luci , tu te referi la Fifa Manager? Noi vb despre

  7. Dani said

    Se poate cumpara un club daca ai bani multi la football manager sau la fifa manager?

  8. fanfotbal said

    @luci
    da pun pariu ca joci cu save-uri

  9. fanfotbal said

    @Dani

    Nu se poate cumpara un club la FM. La Fifa Manager nu stiu pentru ca nu joc. Pe cand era Total Club Manager puteai sa joci ca patron. Adica nu faceai tu echipa sau schimbarile dar te ocupai de partea administrativa mai mult. Probabil ca aceasta optiune a ramas si la Fifa Manager.

  10. mihai18 said

    care vrea sa facem un fm in retea? cn vrea ma gaseste la id: mihai_mihai_1555

Lasă un comentariu