FanFotbal.

Doza ta zilnica de fotbal…

Dica vs Dayro

Posted by Adi pe Mai 16, 2008

De cand a venit la Steaua, Dayro Moreno a jucat destul de putin, dar atat cat a jucat a intrat in inimile suporterilor stelisti. Stilul lui de joc aduce putin cu Elton, care inca este dorit de suporteri datorita spectacolului pe care il facea pe teren, dar Dayro Moreno este mai mult decat Elton, a demonstrat-o la nationala Columbiei si la fosta sa echipa de club Once Caldas.

Columbianul are exact calitatile la care Dica este deficient: viteza si agilitate. Cum Steaua se confrunta aproape in fiecare etapa cu echipe defensive, si cu Dica in teren care alearga tot meciul cat alearga Nicolita in 20 de minute este normal sa se termine egal, poate si mai rau. Dar cu Dayro in teren, sper si cu Bogdan Stancu din sezonul viitor Steaua va avea un bonus de viteza in fata apararii adverse.

Nicolae Dica declara nu demult ca s-a saturat sa fie injurat de suporteri chiar daca a marcat numeroase goluri pentru Steaua. Eu ca suporter stelist il admir pentru ceea ce a facut, o parte din performantele Stelei in cupele europene i se datoreaza, dar nu mentine acelasi ritm meci de meci. Face un meci bun si alte 10 mediocre.

Si ca sa nu existe nici un dubiu Gazeta Sporturilor a publicat o statistica din care se observa clar cine merita sa fie titular la Steaua.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: