FanFotbal.

Doza ta zilnica de fotbal…

David Villa va refuza Chelsea

Posted by Adi pe iunie 16, 2008

David Villa va refuza oferta fabuloasa a echipei engleze Chelsea, deoarece are oferte din partea lui Liverpool, Arsenal si a mai multor echipe de prim plan din Europa.

Atacantul de 26 de ani a inscris pentru Spania 4 goluri in acesta editie de Euro 2008, devenind probabil unul dintre cei mai scumpi jucatori din lume.

Inainte de inceperea campionatului european a fost desemnat de presa ca fiind jucatorul care cel mai probabil isi va schimba echipa, din cauza performantelor foarte scazute in Premiera Divison.

Patronul lui Chelsea Roman Abramovich vrea neaparat sa semneze cu jucatorul Valenciei pentru a-l inlocui pe Didier Drogba, care cel mai probabil va parasi gruparea din Londra.

Chiar daca Villa este dispus sa plece de pe Mestalla, este reticient in privinta schimbarii campionatului, si este mai mult interesat in potentialele oferte de la Real Madrid si Barcelona.

Si totusi nu este exculs sa il vedem in Premier League, pentru ca anterior David Villa si-a declarat admiratia fata de stilul de joc a lui Arsenal.

Dat fiind si partenereatul impresionant la nivel international cu  Fernando Torres, Liverpool pare cea mai posibila destinatie dintre toate gruparile engleze, chair Rafa Benitez cauta sa isi intareasca atacul in aceasta vara.

In acest sezon David Villa a marcat 23 de goluri in 46 de partide, avand o medie de un gol la doua meciuri performanta extrordinara dat fiind ca Valencia a terminat pe 10 in aceasta editie de Premiera Divison marcand in toatal 48 de goluri.

David Villa, atacantul perfect

Hattrick in 3 minute

Gol superb

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: