FanFotbal.

Doza ta zilnica de fotbal…

Domnule Becali,

Posted by Adi pe Iulie 21, 2008

pe când faceţi un transfer demn de reputaţia Stelei? Nu cerem să plecaţi de la club, nu vă cerem să îl transferaţi pe Ronaldinho sau Eto’o, pentru că ştim că aşa ceva este imposibil. Dar de ce nu îl luaţi pe Mitea? Săracul declară pe la ce ziar apucă ca ar pleca oriunde numai să joace. Luaţi-l pe Mitea de la Ajax. Are viteză, are driblling, are personalitate. Vă costă 2-3 milioane să îl luaţi dar cred că vă permiteţi, mai ales că tot declaraţi că banii nu sunt o problemă la dvs. Salariul îi daţi 300 de mii de ochii presei şi a jucătoriilor şi îi mai daţi 200 de sub mânecă, va pricepeţi oricum mai bine decât mine la aspectul asta.

Nicolae Mitea ar fi mai mult decât folositor Stelei. Joacă pe stânga, acolo unde numai pe Ochiroşii îl avem. Neagoe e petardă, Nicoliţă joacă prost şi pe partea care se zice că ar juca cel mai bine, aşa că Mitea s-ar potrivi de minune. La Dinamo a plecat fără să joace la echipa mare şi cred că ar vrea să le dea câteva goluri pentru lipsă de încredere. La fel cred că crea să demonstreze şi celor de la Ajax.

Măcar dacă nu se va materializa lasaţi-l pe Ochiroşii să joace titlular, la vârsta lui joacă mai bine decât mulţi de la Steaua. Nu mai dau nume pentru că se vede de la o poştă cine ştie şi cine nu.

Anunțuri

Un răspuns to “Domnule Becali,”

  1. dinca oana-speranta said

    AM 29 DE ANI SI DE LA NASTERE SUFAR DE O BOALA RARA GENETICA NUMITA EPIDERMOLIZA BULOASA SI IMI TREBUIE UN TRATAMENT PE BAZA DE CELULE STEM. VA ROG DACA MA PUTETI AJUTA AM RANI PE TOT CORPUL NU AM DEGETE LA MAINI. AJUTATI-MA SA SCAP DE CHIN SI SUFERINTA. E GREU SI NU ARE CINE SA MA AJUTE. NR MEU 0755511008

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: