FanFotbal.

Doza ta zilnica de fotbal…

Top 10 transferuri ale verii

Posted by Adi pe Iulie 24, 2008

Goal.com a publicat top 10 cele mai inspirate transferuri ale verii (până la 21 iulie).

10. Ezequiel Garay (de la Racing Santander la Real Madrid)

Ezequiel (22) este un fundaş central recunoscut pentru ablitatea de a marca multe goluri, 9 goluri marcând pentru Racing în sezonul trecut. A fost curatat intens de Rijkaard la Barcelona. Dar plecarea sa de la clublul catalan a facut ca transferul sa cadă.

9. Deco (de la Barcelona la Chelsea)

Brazilianul naturalizat portughez are în palmares 2 Champions League câştigate una cu Porto (2004) şi una cu Barcelona (2006), el fiind foarte apreciat pentru constanţa sa, chiar si la 31 de ani.
8. Amantino Mancini (de la Roma la Inter)

Mancini a fost dorit în special de Mourinho care se ştie că îşi doreşte jucători rapizi şi puternici. Pe lângă asta Mancini poate juca pe mai multe posturi, chiar şi fundaş dreapta. Plecat de la Roma unde a jucat 6 ani, Manicni a fost considerat alături de Totti şi Perrota omul de baza din atacul Romei.

7. Amauri (de la Palermo la Juventus)

Amaurii venit de la Palermo unde era atacantul vedeta, pe €15m plus cedarea drepturilor a doi jucatori  detinuti in co-proprietate.

6. Daniel Alves (de la Sevilla la Barcelona)

Considerat cel mai bun fundaş drepta, Dani Alves a fost curtat in ultimile luni de Manchester, Chelsea, Liverpool, Real Madrid dar a ajuns la Barcelona unde a şi declarat că vrea să joace îm continuare. Suma de €30m este complet justificata avănd în vedere că aportul sau ofensiv nu a mai fost întâlnit de la Roberto Carlos.
5. Samir Nasri (de la Marseille la Arsenal)

Nasri este considerat de francezi urmaşul lui Zidane şi de fanii lui Arsenal ca înlocuitorul lui Hleb. Arsenal a facut o afacere buna cumărând unul dintre cei mai promiţători jucatori francezi.

4. Ronaldinho ( de la Barcelona la Milan)

Probabil cel mai tare transfer pentru unii, dar nu este totuşi aşa. Sunt multe joci care spun ca Milan a luat ţeapă, Ronaldinho ne mai fiind capabil să revină la forma care la consacrat. Totuşi la 28 de ani, vârsta la care se „coc” fotbaliştii, starul brazilian ar putea deveni cea mai importantă achiziţie a milanezilor din ultimii ani.

3. Luka Modric
(de la Dinamo Zagreb  Tottenham)

Tânărul mijlocaş croat a fost cumpărat de Tottenham pentru o sumă record pentru campionatul croat €14m, în ciuda faptului că jucătorul a mai fost dorit şi de Barcelona şi de Chelsea. Captura imoprtantă pentru Tottenham având în vedere şi evoluţia fantastică a lui Modric la Euro unde a fost cel mai bun jucător croat.

2. Aliaksandr Hleb (de la Arsenal la Barcelona)

Cumpărat de la Arsenal pentru a-l înlocui pe Ronaldinho, Hleb este văzut de catalani ca fiind înlocuitorul perfect al brazilinunui din prisma efortului imens despus de bielorus pe teren. Alături de Messi se aşteaptă ca Barcelona să reînvie şi să aducă din nou gloria pe Nou Camp.
1. Mathieu Flamini (de la Arsenal la Milan)

Surprinzător pentru unii transferul lui Flamini la Milan este cel mai inspirat al verii. De ce ? Pentru că Flamini a fost unul dintre cei mai buni jucători de la Arsenal sezonul trecut iar în plus francezul a fost transferat gratis.

Anunțuri

3 răspunsuri to “Top 10 transferuri ale verii”

  1. pinto said

    forza steaua

  2. pinto said

    ma bazez pe nea marius pe ogararu,radoi,banel si semedu

  3. mihai said

    FORTZA STEAUA HEI,FORTZA STEAUA HEI,FORTZA BANEL NICOLITA,STEAUA E NUMAI UNA NE MANDRIM CU EA IN TOATA LUMEA,STEAUA E FERMECAT,ECHIPA NOASTRA CALIFICATA.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: